Xarvin Webdesign

Wil jij een website maar weet je niet waar je moet beginnen?
Xarvin helpt jou op weg! Xarvin biedt online solutions voor iedereen.

Starten met Xarvin

Xarvin is een onderneming die klaar staat voor iedereen op het internet. Wij hebben overal oplossingen voor. Of het nu gaat om hosting, domeinen, een gloednieuwe app voor jouw nieuwe bedrijf of dus: een website. Wij doen het!

Je bent dus op zoek naar een website. Als je op internet zoekt kom je honderden websites tegen die allemaal hetzelfde vertellen: kies voor mij!

Wat is nu het verschil tussen Xarvin en al die andere bedrijven?
Xarvin is super breed in al haar online oplossingen. Wij hebben overal mensen en alles wat we doen zijn we goed in. Zo bieden wij bijvoorbeeld hosting. Daardoor kunnen wij super goedkoop en soms zelfs gratis hosting aanbieden voor al onze klanten. Daarnaast bieden wij anti-hack protecties. Deze passen wij ook weer toe op onze webdesign klanten. Op deze manier valt alles weer bij elkaar samen en kunnen wij het perfecte product aanbieden.

Snel

Uw website is bij Xarvin al binnen enkele dagen gebouwd door ons team zonder extra kosten!

SEO

De websites die wij bouwen worden uitgebreid geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google.

Beheer

Wilt u uw website aanpasen? Dat kan super makkelijk via het wordpress dashboard.

Portfolio

Kwebler – Kwebler is een social media platform wat wij in opdracht gebouwd hebben. Kwebler heeft veel unieke functies zoals een eigen marktplaats en live streaming functionaliteit. Ook hebben wij voor Kwebler een mobiele app ontwikkeld.

Lego Verhuur Apeldoorn – Ben jij een echte legobouwer maar vind jij lego duur? Wij bieden de oplossing! Bij ons kun je namelijk lego huren! Zodra je klaar bent met het bouwen stuur je het gewoon weer terug of halen wij het op!

Praktijk Wisse – Praktijk Wisse verhelpt nek-, rug- hoofdpijn en talloze andere klachten door middel van een collum behandeling. Praktijk Wisse biedt haar diensten aan voor elke leeftijd en is gevestigd in Zeeland.